Krystalguide - vi formidler krystallernes energi

Charoit

Charoit opretholder opmærksomheden, giver mulighed for forskelsbehandling mellem gyldighed og fiktion og hjælper en til at indse, at "når en dør lukkes, åbnes en anden". Det er en "sten til transformation", inden for denne verden og fra denne verden til en anden.
 Læs mere
"Den sten man ikke kan løfte, skal man lade ligge"
Charoit krystalliserer i form af masser og som en lille druse på et værtsmineral. Det største opdagelsessted er Rusland, og farveområdet inkluderer lilla og lyserød til lilla, undertiden med indeslutninger af kvarts og mangan.

Charoit er en krystal til denne tidsalder. Den giver mulighed for en syntese mellem hjerte- og kronechakraerne og kombinerer de højere åndelige dimensioner med ubetinget kærlighed fra det fysiske plan. Det giver en mulighed for at genkende, integrere og forstå de egenskaber, der udstilles på det fysiske plan, som menes at udsende en negativ vibration. Dermed at lette accept af andre, uanset det udviklings- og / eller aktualiseringsniveau, de vises i.

Mineralet tilvejebringer transmutation af negativitet og jordforbindelse til det åndelige selv. Charoit er nyttigt til at rense det auriske legeme, fylde chakraerne med en kærlig åndelig følelse af renhed og til at hjælpe en med at forstå selvpåførte "lektioner". Det forbedrer dem, der "giver" naturen, åbner hjertet for at lade en "se" med kærlighed og genkende forbindelsen mellem "alle".

Charoit vækker analytiske evner og præcision og giver mulighed for kontrol i efterforskningen af det ukendte. Det indstiller et "broderskab af lys" mellem individet, dualiteterne og det samlede miljø på planeten; dermed kundgøres ideen om forhold og stimulerer fleksibilitet med hensyn til "at give slip".

Charoit kan også hjælpe en med at indse, at man faktisk er, hvor man skal være i netop dette øjeblik. Det er en "Giver" af "gud", hvilket bringer de ultimative fordele i situationer, der opstår. Det hjælper med aktualiseringen af visioner. Det justerer meridianerne i den øverste del af kroppen og aktiverer mekanismen, der fremskynder godkendelsen af jeget, mens den yderligere sørger for en aktiv forfølgelse af fremadgående bevægelse. Fremadgående bevægelse, der hurtigt opstår, når den samlede integration mellem hjerte og ånd producerer fuldstændig tilpasning af den fysiske krop til det perfekte selv.

Charoit har en tendens til at overføre symptomer af sygdom og ubehagelighed over til velvære.

Vibrerer med tallet: 7.
Astrologisk stjernetegn: skytte, skorpion

Inspiration: Foruden egen erfaring er inspiration hentet og frit oversat fra bogen "Love is in the Earth, a Kaleidoscope of crystals" af den kære Melody.

Om geoder.dk

geoder.dk er en informationsside hvor viden om geoder og andre krystaller er samlet til fri afbenyttelse. Menneskeheden har foran sig at vågne op til forståelsen og effekten af, at læne sig ind i de ordnede fysiske og psykiske strukturer og kraftfelter, som krystaller og eksempelvis geoder til alle tider har tilbudt. Dette som en naturlig gave fra det underliggende og evigt støttende mineralrige.

Vi har med denne side og andre ligende lagt et begyndende kraftfelt af krystalenergi i det digitale rum. Lad krystallerne udtrykke sig og lad feltet være en ordnet tillidsfuld støtte i en verden der forsøger at holde sammen på sig selv.

Køb geoder som gave

Når du køber en krystal som gave til en du holder af, så giver du en gave, der har uendelig levetid. En krystal dannes på mellem ca. 10.000 og 4.5 mia år, så det er en nobel og ædel gave, naturen meget kreativt og møjsommeligt har skabt. Man kan måske sige at geoder er en yderst bæredygtig gave af høj kvalitet fordi dens holdbarhed er længere end du kan forestille dig. Krystaller er for nogle et energiredskab. For andre er krystallers formål indretning alene. Du kan gøre begivenheder mere nære, hvor nydelsen af naturens bidrag, via krystaller fra mineralriget, kommer i højsædet og måske også med i borddækningen som bæredygtigt og genanvendeligt bordpynt i år og ind i uendeligheden.


Om hjertechakra.dk

Siden viser også udvalgte varer fra hjertechakra.dk. Du kan købe geoder direkte her, eller på www.hjertechakra.dk.


Besøg krystalbutikken Celestial i Valby

Celestial er den lille unikke krystalbutik i 2500 Valby, København. Den ligger kun 1 minuts gang fra Valby station og 2 minutters gang fra Spinneriet hvor der er gode parkeringsmuligheder med 2 timers gratis parkering.

Adressen er:

Valby Tingsted 6
2500 Valby.

Kontakt  .  Privatlivspolitik  .  Handelsbetingelser