Krystalguide - vi formidler krystallernes energi

Bjergkrystal
Klarhed og transformation

Klar bjergkrystal er mester-krystallet og det er "hovedkrystallet" i kvarts-familien. Krystallen åbner op og styrker de høje spirituelle vibrationer. Kvarts bryder blokeringer og afbalancerer de høje energier. Bjergkrystal styrker desuden andre krystallers energi.  Læs mere
"Husk på at det bedste forhold er et, hvor jeres kærlighed til hinanden overskrider jeres behov for hinanden"Dalai Lama

Fysisk og kemisk

Kvarts har den kemiske formel SiO2, dvs. at det består af silicium og oxygen i forholdet 1:2.
Kvartskrystallen findes som klar, mælkehvid, røgfarvet (røgkvarts), og med forskellige inklusioner. I kvartsfamilien finder vi også : ametyst (violet), citrin (gul), rosakvarts (rosa og lyserød), opal (mange farver), agat (mange farver), Aventurin (primært orange og grøn) og karneol(rødlige nuancer).

Piezoelektrisk effekt
Visse kvartsformer besidder det man kalder den piezoelektriske effekt. Det er en egenskab, som kendetegnes ved at hvis krystallen påvirkes af mekaniske kræfter, fx tryk og bøj, så reagerer den ved at danne en elektrisk spænding, der kan måles på krystallens overflade. Det samme gælder den anden vej. Hvis man sætter en elektrisk spænding til krystaller med piezoelektriske egenskaber, så ændrer de facon.

Psykisk

Bjergkrystal anvendes verden over til healingsformål. Krystallen åbner op og styrker de høje spirituelle vibrationer. Kvarts bryder blokeringer og afbalancerer de høje energier. Bjergkrystal forstærker desuden andre krystallers energi. Kvarts eliminerer mørke og bringer lys frem til dig eller de situationer du er i. Mange anvender bjergkrystal til at afskærme for skadelige stråler.

Film om Brasiliens kæmpekrystallerOm geoder.dk

geoder.dk er en informationsside hvor viden om geoder og andre krystaller er samlet til fri afbenyttelse. Menneskeheden har foran sig at vågne op til forståelsen og effekten af, at læne sig ind i de ordnede fysiske og psykiske strukturer og kraftfelter, som krystaller og eksempelvis geoder til alle tider har tilbudt. Dette som en naturlig gave fra det underliggende og evigt støttende mineralrige.

Vi har med denne side og andre ligende lagt et begyndende kraftfelt af krystalenergi i det digitale rum. Lad krystallerne udtrykke sig og lad feltet være en ordnet tillidsfuld støtte i en verden der forsøger at holde sammen på sig selv.

Køb geoder som gave

Når du køber en krystal som gave til en du holder af, så giver du en gave, der har uendelig levetid. En krystal dannes på mellem ca. 10.000 og 4.5 mia år, så det er en nobel og ædel gave, naturen meget kreativt og møjsommeligt har skabt. Man kan måske sige at geoder er en yderst bæredygtig gave af høj kvalitet fordi dens holdbarhed er længere end du kan forestille dig. Krystaller er for nogle et energiredskab. For andre er krystallers formål indretning alene. Du kan gøre begivenheder mere nære, hvor nydelsen af naturens bidrag, via krystaller fra mineralriget, kommer i højsædet og måske også med i borddækningen som bæredygtigt og genanvendeligt bordpynt i år og ind i uendeligheden.


Om hjertechakra.dk

Siden viser også udvalgte varer fra hjertechakra.dk. Du kan købe geoder direkte her, eller på www.hjertechakra.dk.


Besøg krystalbutikken Celestial i Valby

Celestial er den lille unikke krystalbutik i 2500 Valby, København. Den ligger kun 1 minuts gang fra Valby station og 2 minutters gang fra Spinneriet hvor der er gode parkeringsmuligheder med 2 timers gratis parkering.

Adressen er:

Valby Tingsted 6
2500 Valby.

Kontakt  .  Privatlivspolitik  .  Handelsbetingelser